Перестрілка і спецоперація в Маріуполі: з'явилися нові фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка і спецоперація в Маріуполі: з'явилися нові фото і подробиці

Перестрілка і спецоперація в Маріуполі: з'явилися нові фото і подробиці
Джерело:  Новини Донбасу

У Маріуполі триває спецоперація із затримання місцевого жителя, який в ході перестрілки поранив поліцейського, на місце інциденту виїхав радник глави МВС Зорян Шкіряк.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Раніше особовий склад поліції Донеччини було піднято по тривозі. Район проведення, де триває спецоперація із затримання озброєного порушника, в оточенні. У місті перекрито перетин вулиць Левицького та Будівельників.
За неофіційною інформацією, в квартирі в заручниках була жінка, зараз вона в "швидкій допомозі". Також до будинку під'їхав мікроавтобус з правоохоронцями. Імовірно, будуть виводити злочинця.
Джерела видання повідомляють, що той, хто забарикадувався, - це колишній боєць батальйону "Донбас". За іншою інформацією, він воїн-афганець.


По рації поліції передали, що потрібно відвести всіх від входу в будинок і від вікна квартири, в якій забарикадувалася людина. На питання журналістів про те, чи є люди в інших квартирах, представник прес-служби поліції відповіла, що не може прокоментувати ситуацію.
Водночас з ательє, яке розташоване в цьому ж будинку, поліція вивела робітниць, одна з них сказала, що близько 14:00 чула стрілянину.
Раніше повідомлялося, що в Донецьку область, під Маріуполь, прибув підрозділ російських військових з бригади спецназу повітряно-десантних військ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?