Окупаційний "глава" Криму розгледів казкове зростання числа туристів
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупаційний "глава" Криму розгледів казкове зростання числа туристів

Окупаційний "глава" Криму розгледів казкове зростання числа туристів
Джерело:  Ехо Москви

Глава окупаційної "влади" Криму Сергій Аксьонов

розповів про неправдоподібне збільшення потоку туристів на території півострова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Аксьонова виданню "Ехо Москви".


"У нас аеропорт Сімферополь 5 млн пасажирів прийняв торік. Керченська поромна переправа 4,75 млн, теж 5 млн укрупнено. Так чи інакше. Тобто відвідало, проїхало через наші транспортні вузли 10 млн осіб. Тобто з них як мінімум 50 % туристів, реальних 5 млн за фактом було. Отже, в цьому році очікуємо збільшення пасажиропотоку як мінімум на 20%, а в принципі прогнози оптимістичні до 7 млн​​", - розповів "глава" Криму.


Також Сергій Аксьонов додав, що під контролем українського уряду в Криму нібито взагалі не було системи підрахунку потоку туристів.


"В український час не було системи підрахунку, і було політичне завдання просто, її малювали, говорили - у цьому році шість, в тому сім. А грошей по факту не було і за підсумком всі розуміли, що цифри взяті зі стелі. Тим більше якщо порівняти пасажиропотік аеропорту того ж Сімферополя, 2012-13 рік це 500 тис пасажирів на рік. Тобто у нас десятикратне зростання тільки по цьому напряму".


Нагадаємо, за більш ніж два роки з моменту

анексії Криму Росією, на півострові не реалізували жодного проекту з розвитку туристичної інфраструктури

.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Аксьонов зганьбився незнанням слова "анексія"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?