Скандал в облраді Одеси: Саакашвілі просить знайти хуліганів
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал в облраді Одеси: Саакашвілі просить знайти хуліганів

Скандал в облраді Одеси: Саакашвілі просить знайти хуліганів
Джерело:  Думська

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі закликав начальника Нацполіції в Одеській області Георгія Лортакіпанідзе провести об'єктивне розслідування  інциденту з добровольцями, які увірвалися 17 червня до сесійної зали і зірвали засідання облради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
"Не можна провокувати насильство, тому що насильство породжує насильство. Візьміть відеокадри і подивіться, хто що порушив. Громадськість повинна знати, що законні речі не можна добувати незаконними методами, і я нікому не дозволю порушувати порядок. Це моя позиція як громадянина і як патріота України", - заявив Саакашвілі.
У свою чергу Лорткіпанідзе додав, що за фактом заворушень на сесії розпочато кримінальну справу за статтею 296 ч 2 КК України - хуліганство.
Також повідомляється, що Одеська обласна рада виконала вимогу бійців добровольчих батальонові визнати їх ветеранами війни на Донбасі. Рада звернулася до парламенту і Кабінету міністрів з проханням відповідним чином змінити законодавство.
Проект рішення підтримали 65 депутатів. При цьому багато обранців заявили, що на збори чиниться незаконний тиск.
Раніше повідомлялося, що під час сесії Рівненської обласної ради спалахнула бійка між прихильниками чинного глави облради Олександра Корнійчука і Володимира Ковальчука, якого поновив на цій посаді суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?