З'явилися нові відео з доказом вторгнення Росії на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилися нові відео з доказом вторгнення Росії на Донбас

З'явилися нові відео з доказом вторгнення Росії на Донбас
Джерело:  InformNapalm

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm

опублікували чергові відео, які доводять вторгнення російських військ на Донбас.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

InformNapalm

.


"У розпорядження міжнародного волонтерського співтовариства InformNapalm потрапили унікальні відеоролики, в результаті вивчення та аналізу яких вдалося встановити, що БТР-80 з червоними тактичними знаками, помічені в Сніжному влітку 2014 року, до кінця 2013-початку 2014 року були штатними бронетранспортерами 11-ї окремої інженерної бригади (в / ч 45767, Каменськ-Шахтинський, Ростовська область, Південний військовий округ)", - йдеться в тексті розслідування.



Точне місце пересування колони в місті Сніжне: біля супермаркету «Фуршет».



"Наступне відео зроблено в цей же день. Щоб підтвердити це припущення, ми порівняли деякі кадри з обох відео, на яких на одній і тій же техніці одні й ті ж люди. Також слід звернути увагу на форму одягу, екіпірування і виправку людей на БТР - це явно не місцеві шахтарі в гумових чоботях і пластикових захисних касках", - повідомляють волонтери.


Місце, зафіксоване на другому відео, виявилося розташоване трохи далі від супермаркету «Фуршет», а основна військова техніка рухалася на розташовану неподалік базу російських окупаційних військ.



"Для порівняння тактичних знаків волонтери використовували фото російського солдата, який проходив службу в 11-й окремій інженерній бригаді (ІБР) ВС РФ в 2013 році. Представлені фото, опубліковані в період з грудня 2013 року по квітень 2014 року, очевидно відображають літньо-осінній період 2013 року. Фото з БТР-80 з червоним тактичним знаком було викладено в квітні 2014 го, до кінця терміну проходження строкової служби автора фотоматеріалу.



Точне місце БТР-80, що стояв влітку-восени 2013-го на території в / ч 45767 в Каменськ-Шахтинському з номером «101».



Раніше в мережі з'явилася інфографіка загадкової смертності російських генералів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?