В Україні зробили гучну заяву про добровольців на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні зробили гучну заяву про добровольців на Донбасі: опубліковано відео

В Україні зробили гучну заяву про добровольців на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  Hromadske

Мінські домовленості не припускають знаходження добровольчих батальйонів  в зоні проведення антитерористичної операції, а тому Україні доведеться попрацювати над їх виведенням.


Про це заявив керівник робочої групи з питань безпеки в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Громадське телебачення".


Марчук дав коментар щодо інциденту із  загибеллю в ніч на 12 червня чотирьох бійців першої окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу "Правого сектора"  на шахті "Бутівка" поблизу Авдіївки, який зараз розслідує Генштаб.


"На попередніх зустрічах (Тристоронніх контактних груп в Мінську - ONLINE.UA) я доводив, що у нас на передовій лінії є тільки дві структури: Збройні сили і Національна гвардія, а нам це виставили", - сказав він.


Також Марчук додав, що для виведення добровольців із зони АТО українському уряду доведеться попрацювати не тільки з політичної точки зору, але і з боку військової дисципліни: "Їх треба вивести навіть з точки зору військової дисципліни. При тому, що ми по-людськи розуміємо їх патріотизм".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті обстрілу позицій сил АТО під Маріуполем у села Павлопіль загинули двоє бійців Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?