Повернення скандального Онищенка в Україну: депутат розкрив нові подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Повернення скандального Онищенка в Україну: депутат розкрив нові подробиці

Повернення скандального Онищенка в Україну: депутат розкрив нові подробиці

Стали відомі подробиці повернення до України скандального нардепа Олександра Онищенка, підозрюваного в організації корупційних схем, якого Верховна Рада так і не позбавила депутатської недоторканнсоті.


Про це розповів народний депутат Сергій Лещенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


«Онищенко визнав, що 14 червня виїхав з України. Офіційна версія - для участі у спортивних змаганнях. За моєю інформацією, Онищенко повернувся лиш сьогодні, коли закрився парламент — і, відповідно, пропав ризик, що з нього знімуть депутатську недоторканність», — підкреслив він.

Лещенко додав, що Онищенко сам же спростував свою «брехню про те, що весь цей час він був в Україні і працював з документами».

«Мій прогноз — у Онищенко знову почнуться "спортивні змагання" десь в районі Лазурки одразу ж після того, як регламентний комітет схвалить зняття з нього депутатської недоторканності, і питання можна буде виносити в зал», — резюмував Лещенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Національному антикорупційному бюро заявили, що народний депутат від групи "Воля народу"  Олександр Онищенко, якого підозрюють в організації масштабних корупційних схем, вилетів за кордон.


При цьому сам  Онищенко запевняв, що знаходився в Києві і має намір 17 червня прийти до Верховної Ради, але пізніше прикордонники підтвердили, що нардеп чартерним рейсом вилетів з України "в напрямку французької Ніцци" на Лазуровому узбережжі.


Також нагадаємо, що 15 червня НАБУ передало до Генпрокуратури запит на позбавлення Онищенка депутатської недоторканності  за підозрою в реалізації природного газу за заниженою ціною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?