Генштаб зробив нові важливі заяви щодо демобілізації
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб зробив нові важливі заяви щодо демобілізації

Генштаб зробив нові важливі заяви щодо демобілізації

Звільнення з армії військовослужбовців п'ятої хвилі мобілізації  відбудеться вже у липні.

Про це заявив начальник Генерального штабу Віктор Муженко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генштаба.

"Генеральним штабом розроблений проект указу президента щодо звільнення військовослужбовців п'ятої черги мобілізації в період червня-липня. Більшість особового складу буде демобілізовано у липні місяці. Плануємо до кінця липня завершити звільнення військовослужбовців п'ятої черги", — заявив він.


При цьому Муженко додав, що Збройні сили "мали деяку затримку з демобілізацією, що була пов'язана із збільшенням інтенсивності обстрілів і загостренням загальної ситуації на сході України, а також із необхідністю підготувати в учбових центрах військовослужбовців, що уклали контракти, до виконання завдань за призначенням".


"Відповідно, планується провести звільнення шостої черги мобілізованних військовослужбовців у серпні-вересні. Все буде залежати від обстановки на момент прийняття відповідного рішення", — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони Степан Полторак заявив про підготовку указа голови держави щодо демобілізації військових п'ятої хвилі мобілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?