Порошенко розповів про кращих представників народу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів про кращих представників народу України

Порошенко розповів про кращих представників народу України
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко

 назвав учасників АТО кращими представниками українського народу.


Про це він заявив, виступаючи з промовою з приводу другої річниці звільнення Семенівки від бойовиків ДНР, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter голови держави.


«Учасники АТО – кращі представники свого народу. Впевнений, вони і надалі будуть з честю виконувати поставлені задачі», - підкреслив президент.


Також Порошенко подякував усім, хто в 2014-му році зупинив "руську весну": "Це, зокрема, заслуга бійців НГУ та їхнього командування".


Нагадаємо, що звільнення Семенівки відбулося під час операції з очищення від терористів міста Краматорська та усього Донбасу навесні-влітку 2014 року.


"Сьогодні ми вшановуємо тих, хто в бою під Семенівкою заплатив вищу ціну за наше право вільно жити на власній землі", - додав голова держави.


Президент підкреслив, що після бою під Семенівкою "наші воїни дали українцям впевненість, що вони зможуть захистити власну землю від террористичної навали".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко, вітаючи лікарів з професійним святом, назвав сумні цифри загиблих у зоні АТО медиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?