Українцям розкрили секрет російської пропаганди
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розкрили секрет російської пропаганди

Українцям розкрили секрет російської пропаганди
Джерело:  online.ua

Пропаганда є звичною справою для мешканців Росії, вона була до нинішнього президента РФ Володимира Путіна  і залишиться після нього.

Таку думку висловив відомий українських блогер Горький Лук  в интерв'ю ONLINE.UA.

«Це, в принципі, системна пропаганда московської орди. Вона такою була завжди. Вона була до Путіна і буде після нього. Вона не зміниться», — сказав він, коментуючи свою боротьбу з пропагандистами.

На думку блогера, російська пропаганда «не є агресією окремої людини, який на нас накинувся».

«Росія завжди була такою. Це агломерація північно-євро-азіатська, вона забжди була країною збирачів, які намагаються розширити свою територію, аби набрати більше грибів і морошки. Путін там, не Путін — вона такою зажди була і буде. Тобто, справа не в Путіні», — резюмував він.



Більше читайте в  інтерв'ю Горького Лука на ONLINE.UA: Справа не в Путіні — известный блогер о войне с Россией и том, что украинцам делать с депутатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?