Порошенко вирішив по-справжньому загартувати бійців Нацгвардії
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко вирішив по-справжньому загартувати бійців Нацгвардії

Порошенко вирішив по-справжньому загартувати бійців Нацгвардії

Президент України Петро Порошенко  вважає за доцільне відправити бригаду швидкого реагування Національної гвардії України в зону антитерористичної операції для "обкатки боєм".


Про це він заявив 18 червня в рамках візиту в навчальний центр Нацгвардії в Київській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Відзначається, що глава держави проведе нараду з главою Міністерства оборони України Степаном Полтораком, главою Генштабу Збройних сил Віктором Муженко і командувачем Нацгвардії Юрієм Аллеровим, щоб обговорити можливість відправки бійців на передову.


"Ми зробимо все можливе для того, щоб бійці Нацгвардії пройшли, якщо так сказати, "обкатку боєм", щоб вони відчули, що означає бути "на передовій", щоб не "кланятися" кулям, - розповів Порошенко. - Я думаю, що ми знайдемо таку можливість, незважаючи на те, що ми залишаємося прихильником мирного розвитку подій".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в навчальному центрі Нацгвардії Петро Порошенко розповів, скільки терактів попередили українські силовики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?