Названа сума, в яку обійдеться поліцейська місія ОБСЄ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Названа сума, в яку обійдеться поліцейська місія ОБСЄ на Донбасі

Названа сума, в яку обійдеться поліцейська місія ОБСЄ на Донбасі
Джерело:  Hromadske

Поліцейська місія ОБСЄ, ініціативу введення якої на Донбас підтримав президент Росії Володимир Путін, обійдеться приблизно в мільярд доларів.


Про це заявив глава робочої групи з питань безпеки в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.


"Мені сказали, який приблизно бюджет може бути цієї місії. Я не знаю, чи швидко його зберуть. Десь трохи менше мільярда доларів", - зазначив Марчук.


Також він розповів, що на переговорах 15 червня в Мінську для зменшення кількості обстрілів вдалося домовитися про відвід військових на 1,5-2 км від лінії розмежування на декількох ділянках Донбасу.


Крім іншого, Євген Марчук розповів, що Мінським домовленостям про перемир'я на Донбасі настане кінець, якщо Збройні сили України почнуть наступ на бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA,  політичний експерт Євген Магда розповідав про можливі ризики України в аспекті введення поліцейської місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?