Спалах інфекції під Одесою: Саакашвілі назвав ймовірну причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Спалах інфекції під Одесою: Саакашвілі назвав ймовірну причину

Спалах інфекції під Одесою: Саакашвілі назвав ймовірну причину
Джерело:  УНН

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі пояснив, що  масові випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію в Ізмаїлі, - ймовірно, результат отруєння води через зливи і відсутність каналізації у приватного сектора.


Про це він заявив в рамках візиту до інфекційного відділення Іллічівської дитячої лікарні, де знаходяться хворі жителі міста, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


Також глава Одеської ОДА підкреслив, що зафіксовано вже понад 300 осіб, що постраждали, але ситуація знаходиться під контролем. Для уникнення подібних випадків у подальшому, необхідно модернізувати каналізацію.


"Зараз ситуація пішла на спад, перша інформація вчора була про 45-50 чоловік хворих, але важких не було. Сьогодні з ранку і до нині вже понад 300 осіб, це масове отруєння, в Одеській області таких прецедентів ніколи не було. Вважається, що це результат отруєння води від дощів і відсутності каналізації у приватного сектора. Було госпіталізовано 167, близько 40 осіб виписано, але зараз ще надходять люди, хоча набагато менше, ніж раніше. Ситуація знаходиться під контролем", - заявив Саакашвілі.


Як повідомляв ONLINE.UA, через інфекцію в Ізмаїлі оголошено надзвичайний стан, піднята по тривозі поліція. За попередніми даними,  серед постраждалих зафіксовано мінімум 163 дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?