Ганьба на Євро-2016: головний тренер збірної України зробив гучну заяву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ганьба на Євро-2016: головний тренер збірної України зробив гучну заяву

Ганьба на Євро-2016: головний тренер збірної України зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко  має намір піти у відставку після завершення ігор команди на Євро-2016.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Террикон.


За даними телеканалу "Україна", на який посилається видання, напередодні матчу зі збірною Польщі Фоменко провів бесіду з футболістами збірної, в ході якої повідомив, що дана гра стане для нього останньою. У зв'язку з цим Фоменко попросив футболістів виступити гідно.


Як повідомляв ONLINE.UA,  поразка збірної України в другому турі групового етапу Євро-2016 проти збірної Північної Ірландії та нічия в матчі Польщі та Німеччини повністю позбавили Україну шансів на вихід в наступний етап чемпіонату.


Михайло Фоменко очолив футбольну збірну країни під час відбіркового циклу до футбольного Чемпіонату світу-2014. Під його керівництвом збірна України провела 23 офіційних матчі, в яких здобула 14 перемог, три нічиї і шість поразок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?