На Закарпатті знову затримана «дипломатична» контрабанда: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті знову затримана «дипломатична» контрабанда: опубліковані фото і відео

На Закарпатті знову затримана «дипломатична» контрабанда: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У суботу, 18 червня, в пункті пропуску "Дякове" на Закарпатті припинено спробу незаконного переміщення через український кордон великої партії  контрабандних цигарок.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.


У Закарпатській митниці ДФС повідомили, що в смугу "зелений коридор" заїхав автомобіль "Mercedes-Benz Vito" з реєстраційними дипломатичними номерами Російської Федерації. У транспортному засобі перебувало двоє громадян Монголії.


Для проходження митного контролю водій надав паспорт громадянина Монголії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, пасажир - дипломатичний паспорт і лист-клопотання посольства Монголії в РФ щодо сприяння у безперешкодному проходженні дипломатичного вантажу. Йшлося про нібито 8 валіз з матеріалами і технічними засобами для проведення парламентських виборів 29 червня 2016 року.


В ході вивчення документів у працівників митниці виникли сумніви в достовірності листів. Відзначається, що були надані не оригінали листів, при цьому документи не відповідали встановленим зразкам, затвердженим Віденською Конвенцією.


В результаті транспортний засіб було направлено на поглиблений огляд. При огляді авто було виявлено, що у валізах, які за документами значилися як дипломатичний вантаж, знаходяться 29 тис. 145 пачок сигарет, як з акцизними марками України, так і без акцизних марок.


Співробітниками митниці складається протокол про порушення митних правил.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  губернатор Закарпатській області Геннадій Москаль розповів про те, як Росія допомагає в контрабанді лісу з України.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?