В одеському ресторані спіймали впливового злодія в законі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

В одеському ресторані спіймали впливового злодія в законі: опубліковано відео

В одеському ресторані спіймали впливового злодія в законі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В одному з одеських ресторанів 18 червня працівниками розшуку поліції Одеси був затриманий Герліані Давид Нугзаровіч, відомий в кримінальних колах як "злодій в законі" за прізвищем"Сван".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Національної поліції Хатіі Деканоїдзе.


«При собі у затриманого був паспорт громадянина України, цілком ймовірно підроблений, на ім'я Давида Чачибая. Ми проводимо зараз додаткову перевірку достовірності паспорта і законність його отримання.

Під час допиту Герліані визнав, що коронувався на "злодія в законі", - написала Деканоїдзе.


За її словами, відповідно до грузинських законів подібного визнання достатньо, щоб посадити підозрюваного на кілька років.


«В Україні за таке визнання законодавство не дозволяє притягнути до кримінальної відповідальності. Поліція видворила його за межі України. Зараз він повертається в Грузію, звідки сам родом. Маю велику надію, що МВС Грузії затримає його, і він не опиниться в іншій країні, звідки зможе знову повернутися в Україну », - також додала глава Національної поліції.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в Дніпропетровську під час спецоперації було затримано 12 "злодіїв в законі", які влаштували "сходку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?