Порошенко, Гройсман та Парубій привітали українців з Трійцею
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко, Гройсман та Парубій привітали українців з Трійцею

Порошенко, Гройсман та Парубій привітали українців з Трійцею
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та голова Верховної Ради Андрій Парубій привітали українців з Днем Святої Трійці.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


"У це світле свято ми прагнемо до духовного оновлення, взаєморозуміння, відкриваємо свої серця для віри, надії і любові, тому що пам'ятаємо просту істину: люди, якими б різними не були, здатні зрозуміти один одного, якщо їх надихає Святий Дух. Сьогодні, в драматичні часи історії нашої держави, перед нами стоїть важлива мета - зберегти єдність країни. А це може статися в тому числі і завдяки спільній молитві за мир і злагоду на українській землі ", - завив в привітанні Петро Порошенко.


Він також підкреслив, що сила і мужність, честь і порядність, милосердя, благодійність і щира віра - це вічні цінності українського народу, які "несуть безмежний потенціал і гартують в боротьбі за власну державність".


"Знаю, що мільйони українців надихає дух свободи, правди і гідності. Значить, ми здатні знайти спільну мову і перемогти. Хай у кожному домі, у кожній родині панує радість, мир і Божа благодать. Бажаю вам добра, родинного затишку, достатку та успіхів ", - додав Порошенко.




Володимир Гройсман також також привітав українців з Днем Святої Трійці і побажав всім громадянам благословення. "Свята Трійця уособлює духовну єдність людей, єдність віри і любові сердець. Нехай цей день принесе в кожну українську хату радість і віру, надію і тепло, духовну єдність, добробут та мир", - заявив Гройсман.



Фото:  Twitter Volodymyr Groysman


Голова парламенту Андрій Парубій у своєму привітанні зазначив, що День Святої Трійці - це свято, близьке для всіх українців. "Воно символізує зішестя Святого Духа на апостолів, після чого вони пішли в світ благовістити про рятівника Ісуса Христа. Це свято тісно переплітається з народними традиціями зелених свят і особливими днями поминання загиблих українських воїнів. День Святої Трійці також називають днем ​​Церкви Христової", - заявив Парубій.


"Переконаний, що такі свята додають нам духовних сил, допомагаючи долати перешкоди на шляху до перемоги добра над злом. Адже запорука нашої перемоги - в нашій єдності. Сердечно вітаю всіх вас з Днем Святої Трійці. Бажаю щастя, міцного здоров'я, непохитної віри", - додав спікер Верховної Ради.


Як повідомляв ONLINE.UA,  6 червня, в День журналіста, президент України Петро Порошенко привітав з професійним святом журналістів, які протистоять пропаганді президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?