У Джамали вийшла неприємність з концертом в Канаді
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Джамали вийшла неприємність з концертом в Канаді

У Джамали вийшла неприємність з концертом в Канаді
Джерело:  online.ua

Українська певиця Джамала, переможниця «Євробачення-2016», скасувала концерт в Канаді через погану організацію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Джамали в Facebook.


У суботу, 18 червня, Джамала повинна була стати хедлайнером на Mississauga Ukrainian Festival, який проводиться в канадській столиці Торонто для української діаспори. Однак концерт довелося скасувати.


«Я дуже хотіла виступити для вас, вся наша команда ретельно над цим працювала. Ми готували шоу найвищого рівня, щоб показати, якою сьогодні є українська музика. На превеликий жаль, представники фестивалю виявилися не готові ні технічно, ні організаційно до нашого концерту. Мені дуже сумно від цього, але ми зробили все, що від нас залежало», - повідомила Джамала.


Вона також додала, що найближчим часом все-таки приїде в Канаду з концертом, так як у неї вже є запрошення від професійних канадських промоутерів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала відвідала офіс найбільшого рекорд-лейбла Universal Music Group, який випустив її альбом в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?