У Авакова виступили із заявою по бойовику Моторолі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова виступили із заявою по бойовику Моторолі

У Авакова виступили із заявою по бойовику Моторолі
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України має намір найближчим часом знову оголосити в міжнародний розшук  лідера бойовиків "Моторолу".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Укрінформ ».


"Я думаю, що найближчим часом слідчі СБУ, які вели справу "Мотороли", внесуть зміни, звинуватять його у вбивствах, в яких він сам неодноразово зізнавався, і він буде перебувати в міжнародному розшуку", - заявив в ефірі каналу "112 Україна "народний депутат Антон Геращенко.


При цьому, за його словами, раніше Інтерпол відмовив СБУ оголошувати в розшук лідера бойовиків "Моторолу". Причиною відмови стало те, що, згідно зі статутом Інтерполу, обвинувачені в участі в незаконних збройних формуваннях в міжнародний розшук не оголошуються, в той час як бойовику інкримінували звинувачення за статтею 260 Кримінального кодексу.


За словами депутата, Інтерпол не проводить розшук обвинувачених у державній зраді, шпигунстві і участі в НЗФ.


"Вбивство - так, зґвалтування, грабіж, розбій, насильницькі і економічні злочини", - уточнив Геращенко приводи для Інтерполу оголосити ту чи іншу особу в міжнародний розшук.


Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA політолог Дмитро Орєшкін розповів, чим бойовики на зразок Мотороли корисні президенту РФ Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?