Над Росією нависла загроза нового спортивного покарання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Над Росією нависла загроза нового спортивного покарання

Над Росією нависла загроза нового спортивного покарання
Джерело:  online.ua

Міжнародний олімпійський комітет може  усунути збірну РФ від участі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро  або не допустити до ігор росіян, які представляють окремі дисципліни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Der Spiegel.


За словами неназваних учасників саміту МОК в Лозанні, обговорення такого сценарію очікується, однак порядок саміту визначить президент комітету Томас Бах.


Джерела Der Spiegel відзначають, що спершу Бах обговорить ситуацію з президентом РФ Володимиром Путіним, з яким підтримує дружні стосунки.


Від участі в Олімпіаді можуть відсторонити не тільки легкоатлетів, а й представників інших видів спорту, і це, на думку аналітиків видання, стане «історичним рішенням».


Напередодні МОК підтримав рішення Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF), яка залишила в силі відсторонення Всеросійської федерації легкої атлетики.


Остаточне рішення щодо участі російських легкоатлетів в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро повинен прийняти МОК на засіданні 21 червня.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський спорт потрапив в черговий допінговий скандал у зв'язку з виходом на телеекрани фільму "Темна таємниця Росії", в якому говориться, що чотири російських спортсмена, які виграли Олімпіаду в Сочі, вживали стероїди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?