Колишній в'язень Росії розповів про підступність Путіна: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Колишній в'язень Росії розповів про підступність Путіна: опубліковано відео

Колишній в'язень Росії розповів про підступність Путіна: опубліковано відео

Незаконно засуджений в Росії українець Юрій Солошенко, якого 14 червня повернули на Батьківщину, розповів про підступність президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Радіо Свобода".


Звільнений заручник розповів про масштаби пропаганди в РФ, де Україну підносять як "частину Росії, яка називається Україною", і яка перед прийняттям будь-якого рішення повинна питати дозволу у Путіна.


"Пропаганда дуже сильно працює і, на жаль, на деякі уми вона має вплив. Особливо Дмитро Кисельов, Петро Толстой, який у "Час покаже" говорить: "Частина Росії, яка називається Україною". За це садити треба, на моє місце його в Лефортово посадити. Він уже вирішив, що це частина Росії, яка називається Україною. Не може ніяк ця імперія змиритися з тим, що частина Радянського Союзу покінчила з минулим і йде своїм шляхом. Обов'язково у них потрібно дозволу запитати: "А можна нам в Європу, дозвольте, Володимире Володимировичу". Уже цього не буде ніколи", - зазначив Солошенко.


Також він додав, що окупований півострів Крим не вдасться повернути без радикальних заходів, оскільки Володимир Путін "сам там ляже кістьми, але не віддасть": "Після того, який шабаш вони влаштували в першу і другу річницю, святкують свій злочин і радіють з цього приводу, звичайно, він ні перед чим не зупиниться. Дуже підступна людина".


Крім іншого, Юрій Солошенко навів дані російської пропаганди, згідно з якими, 87% підтримує російського президента, і закликав Путіна не спокушатися: "Ось ці 13%, які в опозиції, а 87% - підтримує, і нехай Володимир Володимирович не спокушається: ніяких їх немає, мені щось зустрічалися тільки з 13%. Треба віддати належне вашій мужності та ваших колег. Знаходяться і правозахисники, які не соромляться піднімати голос і говорити правду. Я не політик, але це крик душі. Я збирався зробити заяву для преси, але після інтерв'ю необхідності вже немає", - резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  звільнені Геннадій Афанасьєв і Юрій Солошенко вже розповідали про російський полон і пропаганду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?