У Росії сталася трагедія з дітьми: є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася трагедія з дітьми: є загиблі

У Росії сталася трагедія з дітьми: є загиблі
Джерело:  ТАРС

У російській Республіці Карелія на озері Сямозеро потрапила в шторм туристична група з Москви, рятувальники вже знайшли тіла одного дорослого і 11 дітей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"Під час походу по озеру човни перекинулися і затонули, в результаті 11 дітей і 1 інструктор загинули. Доля ще двох залишається невідомою", - заявив представник СК Володимир Маркін.


Відзначається, що на трьох човнах перебували 47 дітей і 4 дорослих інструкторів з дитячого оздоровчого табору "Парк-Готель Сямозеро". У групі, в основному, знаходилися діти від 12 до 15 осіб. В районі попередньо оголошували штормове попередження.


За фактом події порушили кримінальну справу за статтею про надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело до смерті з необережності двох і більше осіб. Один з інструкторів затриманий.


"Розслідування кримінальної справи перебуває на контролі у голови Слідчого комітету Росії Олександра Бастрикіна, - додав Маркін. - У рамках розслідування кримінальної справи буде дана правова оцінка діям співробітників дитячого табору та іншим відповідальним особам за організацію катання дітей на човнах в умовах поганої погоди".


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Междуреченську, Кемеровської області, сталося обвалення будинку, через яке загинули двоє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?