У Росії розповіли, як Путін потрапив в свою ж пастку на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як Путін потрапив в свою ж пастку на Донбасі

У Росії розповіли, як Путін потрапив в свою ж пастку на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російська публіцист Лілія Шевцова розповіла, як  президент РФ Володимир Путін  вважав Мінські домовленості пасткою для України, але потрапив в неї сам.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook публіциста.


Шевцова висміяла  заяву Путіна про США як про єдину наддержаву в світі, яку він зробив на Петербурзькому економічному форумі, "Ми знову хочемо дружити! Зрозуміло з ким. З Заходом, звичайно. Це основний месидж «Руського Давосу» в Пітері. У різних варіаціях і в різному виконанні Кремль переконує ліберальний світ: Ми не хочемо конфронтації, готові бути вашим партнером і взагалі «зла не тримаємо». Прагнення Кремля вирватися з ізоляції і режиму санкції зрозуміло. Хіба можна бути Державою, перебуваючи в політичному гетто? Хіба можна залишатися бензоколонкою Заходу, кусаючи його за ноги?", - написала вона.


Також публіцист зазначила, що Путін заявив про готовність зняти контрсанкціі в спробі "представити відступ і геополітичний провал, як перемогу" і "забезпечити взаємність ліберального світу", але країни Заходу відповіли, що Росія доб'ється зняття санкцій тільки після виконання Мінських угод по врегулюванню конфлікту на Донбасі.


"Захід підтвердив, що торг недоречний і санкції зніме в обмін на виконання Мінських домовленостей по Донбасу. От халепа. Ці домовленості повинні були стати пасткою для України, а стали пасткою для Росії", - резюмувала Лілія Шевцова.


Як повідомляв ONLINE.UA,  журналіст Євген Кисельов розповів, як Росія може стрімко прийти до катастрофи через спроби Путіна отримати необмежену владу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?