У Росії вже збираються їсти мух: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вже збираються їсти мух: опубліковано відео

У Росії вже збираються їсти мух: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Однією з останніх інноваційних розробок Росії стало винаходження мух для їжі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео одного з російських телеканалів, яке опублікував у своєму Facebook відомий блогер Рустем Адагамов.


Проект їстівних мух представили в рамках форуму "Startup Bazar", на якому торгують ідеями "справжніх продуктів, які потрібні людям, і за які готові платити". Форум традиційно проходить в Сколково.


"Муха м'ясна, висококалорійна. Вони у нас не тільки довше живуть, але і яйценосність у них більш висока. Надалі, я думаю, це абсолютно чітко складе раціон харчування людей", - заявив один з розробників проекту.



Відзначимо, що Сколково - проект, який часто називають "російської Кремнієвої долиною", і який в теорії повинен розвивати передові наукові ідеї і технічні інновації.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі посміялися над озвученими в Росії термінами переходу на повне імпортозаміщення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?