Масове отруєння в Одеській області: з'явилася важлива інформація
Категорія
Україна
Дата публікації

Масове отруєння в Одеській області: з'явилася важлива інформація

Масове отруєння в Одеській області: з'явилася важлива інформація

Інфекція, від якої постраждали місцеві жителі Ізмаїла Одеської області, виникла в результаті комбінації декількох захворювань.


Про це заявив виконуючий обов'язки глави Держсанепідемслужби України Святослав Протас, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Портал Ізмаїла.


У взятих пробах знайшли збудників відразу декількох видів: ротовірусної інфекції, норовірусної інфекції, а також кишкову паличку. Змішання інфекцій сталося після  злив, які пройшли в Ізмаїлі 14 червня.


"Це сталося внаслідок фекального забруднення території в ході проливних дощів. Ми можемо впевнено говорити про водний чинник передачі інфекції і, відповідно, приймати необхідні заходи", - підкреслив Протас.


Як повідомляв ONLINE.UA, до вечора 18 червня  в лікарні Ізмаїла з симптомами кишкової інфекції звернулися 336 осіб, з них 225 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?