Путінські війська понесли нові втрати в Сирії: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінські війська понесли нові втрати в Сирії: з'явилися подробиці

Путінські війська понесли нові втрати в Сирії: з'явилися подробиці

У Сирії загинув ще один військовослужбовців  Збройних сил РФ, головнокомандувачем яких є президент Росії Володимир Путін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони Росії.


Відзначається, що сержант Андрій Тимошенків охороняв гуманітарний конвой російського Центру примирення ворогуючих сторін, і загинув в процесі запобігання прориву начиненого вибухівкою автомобіля до місця видачі гуманітарної допомоги мирному населенню в провінції Хомс.


"Сержант Тимошенків Андрій Леонідович зупинив начинений вибухівкою автомобіль, відкривши по ньому вогонь зі стрілецької зброї. Під час вибуху керованого смертником автомобіля сам Андрій отримав поранення, несумісне з життям", - йдеться в повідомленні.


Також відомо, що військові лікарі на авіабазі Хмеймім більше доби боролися за життя сержанта, однак, не змогли його врятувати.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  один з ідеологів "Новоросії" попередив, що незабаром в Сирії США може почати збивати літаки РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?