Трагедія в Росії: дівчинка, що вижила, розповіла подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагедія в Росії: дівчинка, що вижила, розповіла подробиці

Трагедія в Росії: дівчинка, що вижила, розповіла подробиці
Джерело:  L!fe #шоу

Стало відомо, як врятувалася 12-річна дівчинка Юля після того, як її  човен перекинувся в шторм на Сямозері в Карелії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


Після аварії дівчинка змогла самостійно дістатися до селища Кудама, при цьому, як відзначають жителі селища, трималася мужньо, не плакала і нічого для себе не просила.


"Ми спочатку подумали, що дівчинка просто заблукала: втомлений вигляд, вся сира, босоніж. Але коли вона розповіла, що сталося, ми відразу зателефонували в МНС, в поліцію, підняли тривогу. Далі все робила влада. Дівчинка трималася дуже мужньо, у неї міцний дух. Вона молодець, просто героїня! Для себе нічого не просила", - розповів місцевий житель Олександр.


Незважаючи на те, що загальну картину трагедії відтворити складно, відомо, що дівчинка до останнього трималася за руку брата.


"Як я зрозумів, вийшли вони вчора, потрапили в шторм. Поки їх не розкидало в сторони, вона трималася за руки з братом. Домовилися, що зустрінуться десь на березі. Але розкид був дуже великий, між ними було близько двох кілометрів, так що вони не зустрілися. Вона просто йшла вздовж берега. Дійшла до житла, стукала в три будинки, але нікого не було. Ось дісталася до нас", - зазначив чоловік.


Після того, як дівчинку обігріли і заспокоїли, її забрали поліцейські. "Співробітники поліції відвезли її на базу, де вже був її брат. Ми з дружиною її проводили, подивилися, як вони. Слава богу, що їм вдалося врятуватися", - додав Олександр.


Також відомо, що слідчі завершили огляд тіл 15 загиблих: "Всі вони є вихованцями табору. Це ще раз підтверджує, що в загальному-то ніхто з інструкторів, які супроводжували дітей, не вжив необхідних зусиль для порятунку дітей, а думали про порятунок свого власного життя", - зазначив офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  стало відомо про жахливі умови в дитячому таборі, в якому проживали діти, що потрапили в шторм на Сямозері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?