Чому воює Путін: в Україні дали пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому воює Путін: в Україні дали пояснення

Чому воює Путін: в Україні дали пояснення
Джерело:  online.ua

Військові дії, що вживаються  президентом Росії Володимиром Путіним, не є агресією окремої людини, а національною рисою росіян.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів один з найвідоміших українських блогерів  Горький Лук (Gorky Look).


"Це, в принципі, системна пропаганда московської орди. Вона була такою завжди. Вона була до Путіна і буде після нього. Вона не зміниться. Це не є агресією окремої людини, яка на нас накинулась. Ні", - зазначив блогер.


"Росія завжди була такою. Ця агломерація північно-євро-азіатська, вона завжди була країною збирачів, які намагаються розширити свою територію, щоб більше набрати грибів та морошки. Путін там, не Путін - вона такою завжди була і буде. Тобто, справа не в Путіні", - резюмував Горький Лук.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Справа не в Путіні - відомий блогер про війну з Росією і тому, що українцям робити з депутатами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?