В Україні зробили гучну заяву про відвід військ на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні зробили гучну заяву про відвід військ на Донбасі: опубліковано відео

В Україні зробили гучну заяву про відвід військ на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

На останньому засіданні в Мінську  підгрупи з безпеки Тристоронньої контактної групи сторони практично досягли домовленостей про відведення військ від лінії розмежування в зоні АТО на Донбасі.


Про це заявив керівник робочої групи з питань безпеки в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю"Громадському Телебаченню".


"На останньому засіданні практично досягли домовленостей щодо відведення по лінії фронту: на кількох ділянках домовилися відвести самих військових на 1,5-2 кілометри від лінії фронту, щоб не провокувати всякі обставини», - заявив Марчук. За його словами, початкові домовленості передбачали сім таких ділянок по лінії розмежування, «але погодилися на кілька, до семи не дотягли, будемо технологічно завершувати на наступному засіданні».


За словами Марчука, є надія «що вдасться хоча б на двох-трьох дільницях відвести від лінії фронту».


Представник України в підгрупі з безпеки Контактної групи підкреслив, що, ймовірно, вдасться відвести військові підрозділи в районі Станиці Луганській.



Як повідомляв ONLINE.UA,  голова адміністрації президента РФ Володимира Путіна Сергій Іванов вважає, що виконання Мінських домовленостей по Донбасу зайшло в глухий кут, а обмін Надії Савченко на російських ГРУшників не варто сприймати як прогрес у виконанні угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?