В окупованому Донецьку осоромилися зі Сталіним: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Донецьку осоромилися зі Сталіним: з'явилося фото

В окупованому Донецьку осоромилися зі Сталіним: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованому Донецьку з'явилася безграмотна з точки зору відповідності історичним фактам «реклама» кафе «Гуляй-поле» із зображенням Йосипа Сталіна, в соцмережах активно іронізують над рівнем освіти проросійських бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Олексія Мацуки.



«Донецьк стайл. Арт!» - прокоментував опубліковану фотографію Мацука.


Зображення Сталіна на плакаті ілюструє рекламу кафе «Гуляй-поле», проте «Гуляйполе» - це вільне держава часів громадянської війни 1918-1922 років, організована українським політичним і військовим діячем Нестором Махном під час визвольного руху на півдні України, що не має відношення до радянського диктатора Сталіна.


«Дебіли. Причому тут Гуляй Поле? », - коментує в соцмережі блогер Денис Казанський.




«Потрібно в Донецьку створити тематичне кафе з атмосферою ГУЛАГу. Там будуть годувати баландою і робити відбивну з нирок відвідувачів», - іронізує користувач Dmytro Nesterov.




«Правильно не гуляй поле, а їхай Сибір», - пише користувач Олександр Іванов.



«І все б нічого ... Але як щодо франшизи в краю де живе моя теща і звідки Махно родом? При чому тут Донецьк?», - коментує користувач Андрій Гальченко.



«Так ... до окупації там же все під махновський рух було стилізовано, тепер на Сталіна переробили? Так до чого тоді назва Гуляй-Поле? Там було раніше на вході написано щось на кшталт - це штаб Першої Української Революційної Повстанської Армії», - коментує користувач Олександр Гуленко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики ДНР встановили в окупованому Донецьку пропагандистський пам'ятник на честь своїх медпрацівників, які загинули на Донбасі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?