В Австрії зробили сумну для України заяву щодо Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австрії зробили сумну для України заяву щодо Росії

В Австрії зробили сумну для України заяву щодо Росії
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц вважає, що ЄС пора шукати точки дотику з Кремлем і поступово скасовувати  санкції проти Росії  в ході кожного зробленого Москвою кроку по реалізації Мінських домовленостей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


«Я переконаний, що ми повинні поступово прийти до того, що за виконання кожного пункту мінського протоколу, за кожен крок у цьому напрямку, будуть поступово зніматися санкції», - заявив Курц.


Глава МЗС Австрії також підкреслив, що це стане «потужним сигналом про ослаблення напруженості», і висловив надію на те, що така позиція буде узгоджена Євросоюзом в середньостроковій перспективі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Рада Європейського Союзу 17 червня ще на рік продовжила дію санкцій проти Росії, які були введені за анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?