Провальний курортний сезон в Криму: з'явилися нові фото порожніх пляжів
Категорія
Україна
Дата публікації

Провальний курортний сезон в Криму: з'явилися нові фото порожніх пляжів

Провальний курортний сезон в Криму: з'явилися нові фото порожніх пляжів
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото міського пляжу Ялти в окупованому Криму, що колись користувався попитом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Крим.Реаліі".


На фото зображені верхня набережна Ялти, на якій прогулюються самотні туристи, пляж за закритим рестораном «Апельсин», на якому раніше яблуку було ніде впасти.


"Більш того, всі ці люди, які ходять по набережній, - вони взагалі нікуди не заходять і нічого не купують. Всі ресторани, бари і кабаки, магазини одягу, парфумерії та ювелірки, ларьки з напоями та квитками в аквапарк абсолютно порожні. Попитом користується тільки шаурма, чай-кава з стаканчиків і пиво на початку і кінці набережної, тому що там дешевше. Ще купують найдешевші сувеніри - магнітики, листівки, марки та інше лушпиння. Іноді люди підходять до крамницях з екскурсіями. Все", - коментує "курортний сезон" в Ялті користувач Facebook Джон Александров.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося яскраве відео, на якому зображений віськовий літка, що пролітає над порожнім пляжем в окупованому Криму.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?