Загострення на Донбасі: бойовики б'ють з важких мінометів
Категорія
Україна
Дата публікації

Загострення на Донбасі: бойовики б'ють з важких мінометів

Загострення на Донбасі: бойовики б'ють з важких мінометів
Джерело:  online.ua

За минулу добу в зоні проведення  антитерористичної операції на Донбасі  бойовики 31 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.


Бойовики 14 разів відкривали вогонь на Донецькому напрямку, 11 - на Маріупольському і 6 - на Луганському.


У прес-центрі зазначають, що найактивніше обстріли велися поблизу Красногоровки, де з 21.00 19 червня і до півночі бойовики з боку тимчасово окупованої Старомихайловки били з мінометів калібру 82 і 120 мм, танків і артилерійських систем калібру 152 мм, випустивши при цьому більше 150 мін і снарядів.


Під вогнем з автоматичних гранатометів виявилися позиції сил АТО у Мар'їнці Донецької області, позиції ЗСУ поблизу Гнутового, Талаківці і Широкиного потрапили під обстріл зі стрілецької зброї.


На Донецькому напрямку опорні пункти української армії в районі шахти Бутівка потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а неподалік Зайцеве і Авдіївки - мінометів калібру 120 мм.


Зміцнення українських військових біля Луганського бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів.


На Луганському напрямку під вогнем з гранатометів різних систем виявилися опорні пункти сил АТО поблизу Попасної і Новоалександровки. По позиціях українських військовослужбовців біля Новозвановки бойовики стріляли з мінометів.


У штабі АТО також повідомили, що в окремих випадках українські бійці відкривали у відповідь вогонь.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський назвав два сценарії звільнення тимчасово окупованого Донбасу від проросійських бойовиків..


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?