"Зеленим чоловічкам" Путіна напророкували великі проблеми через Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

"Зеленим чоловічкам" Путіна напророкували великі проблеми через Крим

"Зеленим чоловічкам" Путіна напророкували великі проблеми через Крим
Джерело:  online.ua

"Зелені чоловічки"з РФ, що брали участь в анексії Криму, скоро перетворяться зусиллями пропагандистів в «путінських бандитів» в очах російських обивателів, вважає блогер і журналіст Денис Казанський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Дениса Казанського.


«У разі необхідності російський солдат в устах державного російського журналіста легко перетворюється в бандита і виродка, коли це потрібно для справи. Залишилося тільки дочекатися, коли «ввічливі люди» з Криму перетворяться в «путінських бандитів». А це, запевняю, одного разу обов'язково станеться», - вважає Казанський.


«Максим Шевченко (російський журналіст, який заявив, що Ахмат Кадиров заслужив, щоб його ім'ям назвали міст в Санкт-Петербурзі - ONLINE.UA) не дасть збрехати. Після зміни правителя він перший побіжить проклинати «окупантів в масках, що віроломно вірвалися в Україну», коли це стане новим трендом», - прогнозує журналіст.


Казанський згадує, як «по якійсь причині в Росії виникла термінова необхідність догодити Рамзану Кадирову. Для цього в Санкт-Петербурзі вирішили назвати на честь його батька (Ахмата Кадирова) один з мостів».


«Рішення дико непопулярне. Тому до справи підключили штатних пропагандистів, щоб вони пояснили черні, чому не можна обурюватися, а потрібно радіти мосту Кадирова в Петербурзі. Пропагандисти підійшли до справи феєрично. Співробітник Першого каналу і державного радіо «Маяк» Максим Шевченко в ефірі радіо «Ехо Москви» чітко пояснив нерозумним холопам, що російські військові, які воювали в 1994-1996 рр в Чечні - це були єльцинські бандити. І отже Ахмат Кадиров правильно робив, що їх пошматував. Тому що «кожна порядна людина мала повстати проти єльцинської банди», - наводить Казанський приклад роботи російської пропагандистської машини.


На його думку, з «зеленими чоловічками» в Криму може відбутися те ж саме, якщо це буде потрібно Кремлю.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися нові фото міського пляжу Ялти в окупованому Криму, що колись користувався попитом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?