Порошенко може зустрітися з Путіним: названі дати
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко може зустрітися з Путіним: названі дати

Порошенко може зустрітися з Путіним: названі дати
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко  може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним в рамках переговорів «нормандської четвірки» на початку липня перед самітом НАТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Stuttgarter Zeitung.


За словами джерел видання в німецькому уряді, "зустріч глав держав повинна пройти перед самітом Північноатлантичного альянсу 8-9 липня, щоб знизити напруженість".


У той же час аналітики видання відзначають, що канцлер Німеччини Ангела Меркель останнім часом зробила ряд зауважень про відсутність прогресу в Мінському процесі, і саме в зв'язку з цим планується зустріч лідерів «нормандської четвірки» - президента Франції Франсуа Олланда, президента України Петра Порошенка, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Росії Володимира Путіна.


Stuttgarter Zeitung також зазначає, що ситуація в зоні АТО на Донбасі останнім часом суттєво погіршилася.


Як повідомляв ONLINE.UA,  канцлер Німеччини Ангела Меркель проведе зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним перед самітом НАТО для врегулювання ситуації на сході України.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?