Савченко в Європі зустріли оплесками
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в Європі зустріли оплесками

Савченко в Європі зустріли оплесками
Джерело:  online.ua

Члени групи Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи оплесками вітали в ПАРЄ українського  народного депутата Надію Савченко, яка нещодавно була звільнена з українського полону.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Надія Савченко 20 червня бере участь в робочому засіданні групи Європейської народної партії (ЄНП) в рамках пленарного засідання ПАРЄ.


Головуючий оголосив про її присутність, і депутати зустріли його слова оплесками і стоячи. Савченко ввічливо вклонилася у відповідь.


«Моя присутність тут можлива в тому числі і завдяки вам. Я дуже вдячна всім присутнім, всім, хто боровся за мене, всім, хто підтримував Україну. У нас з вами однакові погляди. Україна дивиться в бік добра, в сторону прогресу, в сторону Європи. Я буду працювати для того, щоб у нас з вами вийшла плідна співпраця. Я хочу щиро подякувати від себе особисто і від імені України», - сказала Савченко.


«Ми повністю поділяємо погляд (Надії Савченко - ONLINE.UA) на росіян, на Путіна, і як ми повинні продовжувати з ним працювати. Моє перше враження таке, що Надія сповнена амбіцій служити українському народові, і я думаю, саме це вона збирається робити », - прокоментував президент ЄНП Джозеф Дойл.


Він також назвав Савченко «дуже відповідальною жінкою, яка добре думає і працює для українців, також на території Донбасу».


Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат Надія Савченко, яка заявляла про готовність вести переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР, назвала Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького бранцями Кремля.



Фото: УНІАН

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?