Що буде, якщо Росія почне пробивати коридор до Криму: в Україні дали прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Що буде, якщо Росія почне пробивати коридор до Криму: в Україні дали прогноз

Що буде, якщо Росія почне пробивати коридор до Криму: в Україні дали прогноз
Джерело:  online.ua

Керівник робочої групи з питань безпеки в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук  вважає, що Росія не зможе пробити в коридор до Криму, так як РФ доведеться покласти в боях сотні тисяч солдатів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Марчука "Громадському Телебаченню".



«Кажуть, Росія буде пробивати коридор на Крим. Вже не проб'є. Ми вже зробили стільки і такого, що вже не проб'є, або покладе там півмільйона солдат », - заявив Марчук.


«Втрати у наступаючих в три рази більші, ніж у тих, хто обороняється», - впевнений Марчук.


«Найскладніше для громадської думки - це сприйняття того, що потрібно керуватися підходами не "все і негайно»і не «все або нічого», а крок за кроком терпляче відвойовувати своє. З політичної, територіальної, військової точок зору, і є реальні підстави, що це можна вирішити , - додав Марчук.


«Якщо ми будемо вести себе грамотно і по відношенню до наших партнерів у міжнародній коаліції, і у себе вдома наведемо порядок, і Збройні сили будемо накачувати тим, що їм потрібно, і дипломатія буде потужна, то питання можна вирішити. Чи не місяць і не рік, це швидко не вирішиться, але я переконаний, що Україна повністю вийде на вирішення проблеми», - вважає керівник робочої групи з питань безпеки в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  глава адміністрації президента РФ Володимира Путіна Сергій Іванов вважає, що виконання Мінських домовленостей по Донбасу зайшло в глухий кут, а обмін Надії Савченко на російських ГРУшників не варто сприймати як прогрес у виконанні угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?