Савченко в Європі розповіла про Путіна: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в Європі розповіла про Путіна: з'явилося відео

Савченко в Європі розповіла про Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко  в ході свого виступу в ПАРЄ заявила про те, що президенту Росії Володимиру Путіну доведеться відповідати в Європейському суді за викрадення людей і порушення прав людини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».


«Путін не робив кроків назустріч, а показував свою перевагу. Я була викраденою людиною, це порушення прав людини, і за це треба відповідати в Європейському суді.Точно також були викрадені всі українці, які перебувають зараз в Росії, триває викрадення кримських татар з Криму. Країна, яка обіцяла і гарантувала безпеку за Будапештським меморандумом після ядерного роззброєння України, завдала нам удар в спину. Це зрада», - заявила Савченко.




Як повідомляв ONLINE.UA,  члени групи Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи оплесками вітали в ПАРЄ українського народного депутата Надію Савченко, яка нещодавно була звільнена з українського полону. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?