У Путіна зробили гучну заяву щодо його зустрічі з Порошенком
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили гучну заяву щодо його зустрічі з Порошенком

У Путіна зробили гучну заяву щодо його зустрічі з Порошенком
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков  заявив про те, що проведення зустрічі «нормандської четвірки» на рівні глав держав України, Німеччини, Франції та Росії найближчим часом «навряд чи можливо».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


«Всі країни «нормандської четвірки» бажали б проведення такої результативної зустрічі - це відповідає дійсності. З точки зору того, що поки немає необхідних передумов для проведення такої зустрічі - це не відповідає дійсності», - заявив Пєсков.


Він також додав, що «передумови могли б виникнути тільки в разі демонстрації українською стороною готовності зробити ті кроки, які чітко прописані в Мінських угодах».


«Поки, на жаль, такої готовності не демонструється, а не маючи скільки-небудь відчутних перспектив на результативність - проведення зустрічі на вищому рівні навряд чи можливо», - заявив прес-секретар президента РФ.


Він також підкреслив, що поки немає ніяких передумов для проведення такої зустрічі до саміту НАТО у Варшаві, про що повідомляла німецька преса.


«Мінські домовленості є зараз безальтернативною платформою для врегулювання, і якісь вільні читання Мінських домовленостей можуть привести до їх зламу», - заявив Пєсков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за даними німецької газети Stuttgarter Zeitung, президент Петро Порошенко може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним в рамках переговорів "нормандської четвірки" на початку липня перед самітом НАТО. 




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?