У Росії назвали головну умову повернення Криму Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії назвали головну умову повернення Криму Україні

У Росії назвали головну умову повернення Криму Україні
Джерело:  online.ua

Головна умова повернення Україні  окупованого Криму  - зміна правлячого режиму в Росії.


Таку думку висловив в інтерв'ю ONLINE.UA співробітник Інституту світової економіки та міжнародних відносин РАН, екс-замміністра закордонних справ РФ (у 1991-1993 роках) Георгій Кунадзе.


"Крим, швидше за все, залишиться під контролем Росії, доки на зміну її нинішньому режиму не прийде новий, більш розумний та раціональний", - вважає він.


За словами дипломата, "при цьому зрозуміло, що володіння Кримом буде пов'язано для Росії з набагато більшими політичними, економічними, військовими, фінансовими та репутаційними втратами, аніж, наприклад, для СРСР володіння країнами Балтії (законність приєднання яких до СРСР також ніхто на Заході не визнавав)".


"Хоча воювати за повернення Криму ані сама Україна, ані її численні друзі на Заході, думаю, не будуть. Грубо кажучи, овчинка вичинки не варта", - резюмував він.


Повний текст інтерв'ю з Георгієм Кунадзе читайте на ONLINE.UA найближчими днями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?