Росія готується до нової війни: розвідка Канади навела докази
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія готується до нової війни: розвідка Канади навела докази

Росія готується до нової війни: розвідка Канади навела докази
Джерело:  online.ua

Останнім часом РФ почала масштабне переозброєння своєї армії, тому можна припустити, що Росія готується до відкритої, а не  гібридної війни на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta Wyborcza.


Як зазначає видання, до такого висновку прийшли експерти розвідувального управління Канади CSIS, які проаналізували останні зміни у внутрішній і зовнішній політиці Росії.


На думку авторів звіту, позиція президента Росії Володимира Путіна залишається непохитною, тому він, швидше за все, буде і далі проводити свою експансивну політику, намагаючись розширити свій вплив за кордоном.


У той же час канадські експерти переконані, що відкриття нового фронту в гібридній війні, яку Росія розв'язала проти України в Криму і на Донбасі, малоймовірно.


Канадські експерти вважають, що Москва відкриє новий військовий фронт і не буде приховувати свою причетність або уникати відповідальності, як це було у випадку з Україною.


У звіті CSIS також зазначено, що РФ не захоче співпрацювати з Європою і США, незважаючи на всі кроки Заходу.


Також канадські експерти відзначають, що санкції, які діють проти Росії вже два роки, не вплинули на російську політику щодо Заходу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  керівник робочої групи з питань безпеки в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук вважає, що Росія не зможе пробити коридор до Криму, так як РФ доведеться покласти в боях сотні тисяч солдатів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?