Ватажок ДНР зробив нахабну заяву на адресу Ахметова
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив нахабну заяву на адресу Ахметова

Ватажок ДНР зробив нахабну заяву на адресу Ахметова
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко

 зробив нахабний випад на адресу українського олігарха Ріната Ахметова і пообіцяв йому розглянути прохання про дозвіл на відвідини могили батька у випадку, якощо бізнесмен про це проситиме.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сепаратистських ресурсів.

«У Ахметова в Донецьку похований батько. Тут живуть його родичі, друзі. Ми нормальні люди, якщо виникнуть серйозні причини, аби провідати їх, він може звернутися до «влади» республіки. Його прохання буде розглянуто. І я припускаю, що вона буде задоволена», — заявив ватажок бойовиків.

У той же час Захарченко додав, що не бачить жодних умов для зняття заборони на відвідування окупованих районів Донбасу для інших олігархів.

«Заборона буде діяти завжди, оскільки саме влада олігархів привела Україну, а разом з нею і Донбас до катастрофи», — сказав він.

Окремо ватажок бойовиків ДНР пройшовся по Сергію Курченко: «А що стосується Курченка, він з донецькою землею взагалі ніяк не пов'язаний. Йому сюди шляху точно немає».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко побачив у народному депутаті Надії Савченко миротворця і запевнив про свій намір з нею "працювати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?