Росія зливає ДНР-ЛНР: в мережі навели приклад
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія зливає ДНР-ЛНР: в мережі навели приклад

Росія зливає ДНР-ЛНР: в мережі навели приклад

У Росії почали зливати ДНР і ЛНР, використовуючи матеріали українських журналістів, яких раніше кремлівські пропагандисти звинувачували у брехні щодо звірств бойовиків.

Про це розповів журналіст Денис Казанський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«Два роки тому росіяни писали, що українські журналісти все брешуть і розповідали про "ополченців", що повстали проти хунти, та розіп'ятих хлопчиків. Але от пройшов час, змінилася лінія партії і знадобилися Росії наші матеріали, аби технічно злити ДНР і ЛНР», — написав він.

Журналіст додав, що росіяни з прокремлівського сайту Газета.ру використали його матеріали про звірства Стрєлкова у Слов'янську.

«Росыянам, видно, було страшно посилатисмя на статтю з таким заголовком («Антифашисти з фашистськими методами: невигадані історії з окупованого Слов'янська» - Ред.). Ну й ладно. Я без претензій. Головне, аби там теж люди правду дізналися про те, що тут виробляли їхні терористи на чолі з Ігорем Івановичем», — додав Казанський.


При тому він із сарказмом зазначив, що, «коли треба замочити Стрєлкова, несподівано виявляється, що українські журналісти пишуть правду».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник України на Мінських переговорах розповів про «диявольську мову» Росії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?