Депутат Ради зайнявся російською пропагандою в українському ефірі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутат Ради зайнявся російською пропагандою в українському ефірі: з'явилося відео

Депутат Ради зайнявся російською пропагандою в українському ефірі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Євген Мураєв  заявив, що на Донбасі йде не російсько-українська, а громадянська війна, Мураєв також упевнений, що в Маріуполі воювали американські солдати.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


Під час прямого ефіру відбулася словесна перепалка між Мураєвим та депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Олексієм Гончаренко.


«Я вважаю, що в країні йде громадянська війна ... Українській владі допомагає Європа і Сполучені Штати, а невизнаним республікам - Росія ... Якщо в Україні з двох сторін воюють за 50 тисяч громадян з українськими паспортами, то я вважаю, що це громадянська війна. Якщо війна триває виключно на території України, то я вважаю, що це громадянська війна », - заявив Мураєв.


Депутат Гончаренко відповів, що не бачив Донбасі американських військових, проте Мураєв відреагував тезою, яку поширює кремлівська пропаганда: «Ви, напевно, забули розстріл маріупольської міліції, розгін мітингу ... Там були солдати Greystone, Blackwater (Приватні охоронні служби США - ONLINE. UA). Про це всі знають...», - відреагував Мураєв.


При цьому відео з проросійською пропагандою Мураєва вже почали коментувати в Facebook.



«Позбавити депутатської недоторканності та закликати в АТО!», - коментує відео в Facebook користувач Володимир Світловській.



Як повідомляв ONLINE.UA,  переселенець Руслан Шульга заявив, що російська пропаганда на Донбасі і в Криму не пощадила навіть дітей, в зв'язку з чим багато переселенців не хочуть повертатися на окуповані території.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?