Скандальний депутат заявив, що до нього прийшли з обшуком
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний депутат заявив, що до нього прийшли з обшуком

Скандальний депутат заявив, що до нього прийшли з обшуком
Джерело:  online.ua

До лідера депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка

прийшли з обшуком.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook депутата Андрія Лозового.


Лозовий стверджує, що сторінка Ляшка в Facebook заблокована, тому він передає слова лідера РПЛ.


"Сьогодні день народження моєї мами. Порошенко зробив "подарунок" на честь свята: до мене додому прийшли з обшуком", - процитував Ляшка депутат Лозовий.


Лозовий також уточнив, що з обшуком до Ляшка прийшли о 7 ранку співробітники ГПУ "разом зі спецназом".


"Вони збиралися виламувати двері, щоб потрапити в будинок. Пізніше слідчий ГПУ вибачився перед Ляшком, мовляв, вони помилилися адресою", - поскаржився в Facebook Лозовий.


"О 7:00 ранку (!) в день народження його мами (!) прийшли з обшуком (!) до лідера опозиційної парламентської фракції (!) зі спецназом (!), тому що, бачте, помилилися адресою (!). Хто повірить в таку кількість збігів?" - риторично запитує в Facebook депутат.


"Типова традиція прокуратури Вишинського - проводити обшуки у політичних і заарештовувати їх в дні народження близьких родичів і релігійні свята", - додав Лозовий.


У той же час в прес-службі Радикальної партії Олега Ляшка підтвердили інформацію про обшук у лідера політсили.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі з'явилося відео, на якому прем'єр-міністр України Володимир Гройсман потроллив лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який в черговий раз заблокував трибуну Верховної Ради

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?