Бойовики ДНР зазнають небойових втрат і дезертирують - розвідка
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР зазнають небойових втрат і дезертирують - розвідка

Бойовики ДНР зазнають небойових втрат і дезертирують - розвідка
Джерело:  online.ua

Від необережного поводження з гранатами серед бойовиків так званої ДНР постраждали 40 осіб з початку травня, в рядах проросійських сепаратистів також фіксуються випадки дезертирства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата, координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука.
«За останню добу в населених пунктах, що перебувають під контролем ДНР, зафіксовано не менше 5 «самопідривів» на бойових гранатах. Жертвами стали як бойовики, так і представники цивільного населення», - повідомив Тимчук.
За його інформацією, з початку травня 2016 року в так званій ДНР від необережного поводження з ручними гранатами постраждало щонайменше 40 осіб, включаючи 11 представників «силових відомств ДНР».
«У «1-му АК ДНР» протягом двох останніх тижнів тільки з підрозділів двох «мотострілкових бригад» (3-ї Горлівської і сусідньої - 7-ї) дезертирували не менше 18 «військовослужбовців», в основному з числа місцевих жителів», - також написав депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Головному розвідувальному управлінні України інформували, що кадрові російські військовослужбовці на Донбасі готові платити хабар або дезертирувати, тільки б не служити.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?