У Росії розповіли про запеклу війну в оточенні Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про запеклу війну в оточенні Путіна

У Росії розповіли про запеклу війну в оточенні Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політолог, публіцист і вчений Андрій Піонтковський

розповів про те, що в Кремлі йде запекла боротьба між прихильниками президента РФ Володимира Путіна і Федеральною службою безпеки Росії.


Про це Піонтковський заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Немає ніяких парламентських виборів в Росії. Це фейкова подія. Але якщо ви вже заговорили про 18 вересня 2016 року, то цей день важливий тільки через те, що в Чечні намічено "обирати" Рамзана Кадирова. Не секрет, що під кремлівським килимом йде запекла сутичка бульдогів. Вперше за час правління Путіна ФСБ, його альма-матер, кинула йому явний виклик», - заявив Піонтковський.


За його словами, саме ФСБ заарештувала «кадировців», які вбили російського опозиційного політика Бориса Нємцова, і намагалася допитати самого Рамзана Кадирова.


«Не тому, що попіл убієнного Бориса Юхимовича (Нємцова - ред.) стукає їм у серце. Ні. ФСБ хоче використовувати це вбивство як привід, щоб закрити путінський проект "Кадиров", який всі російські силовики ненавидять з самого початку. Вони вважають, що Путін позбавив їх військової "перемоги" в Чечні», - вважає російський політолог.


На його думку, конфлікт в Кремлі дуже серйозний, і до 18 вересня 2016 року, до дня парламентських виборів в РФ, питання має вирішитися.


«Якщо "вибори" відбудуться, то атака силовиків захлинається. Якщо вибори не відбудуться, і Кадиров буде відсторонений від влади, то це шлях до третьої чеченської», - резюмував Піонтковський.


Читайте

повний текст інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін висунув ультиматум Україні, а в Кремлі йде "сутичка бульдогів" - Андрій Піонтковський

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?