Гройсман дав обіцянки щодо податків і доріг в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман дав обіцянки щодо податків і доріг в Україні

Гройсман дав обіцянки щодо податків і доріг в Україні
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

пообіцяв не підвищувати податки протягом трьох-п'яти років, а також анонсував масштабне будівництво доріг навесні 2017 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Українську правду

».


"Нам потрібно забезпечити на мінімум 3-5 років незмінність податкової системи", - заявив прем'єр на брифінгу 21 червня.


За його словами, змінювати податки щороку не можна, оскільки це заважає бізнесу прогнозувати свою діяльність. "Я не терпітиму, коли приходять до бізнесу, нараховують мільйонні штрафи, а потім просять відкати", - також додав прем'єр, закликаючи податківців відмовитися від тиску на бізнес.


Крім того, Гройсман пообіцяв, що вже навесні 2017 року Україні почнеться масштабне будівництво доріг. Прем'єр підкреслив, що оцінює вартість таких робіт в кілька мільярдів доларів, при цьому, за словами Гройсмана, закупівлі здійснюватимуться на прозорих тендерах, а джерелами фінансування будуть кошти Світового банку та держкошти України.


Гройсман додав, що спершу буде розроблено стратегію будівництва доріг за участю кращих фахівців.


"Я вважаю, що коридори з півночі на південь, порти - раз; із заходу на схід - два. Це два коридори, які нам потрібно побудувати в Україні для того, щоб ми могли забезпечити, по-перше, щоб українці їздили нормальними дорогами, а по-друге - щоб ми могли стати дуже впливовим транзитером", - сказав він.


Прем'єр також заявив, що наразі проходить ямковий ремонт доріг, проте незабаром має розпочатися реконструкція.


"До глибокої осені ми підтягнемо дорожнє господарство до більш-менш нормального стану. Я б хотів, щоб з весни 2017 року ми розпочали повномасштабне будівництво українських доріг", - підсумував Гройсман.


Як повідомляв ONLINE.UA,

прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна розраховує отримати від Світового банку додатково $1 млрд в 2017 році на програми розвитку

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?