Новий соліст "Скрябіна" випустив власний альбом: опубліковано аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий соліст "Скрябіна" випустив власний альбом: опубліковано аудіо

Новий соліст "Скрябіна" випустив власний альбом: опубліковано аудіо
Джерело:  online.ua

Новий фронтмен легендарного гурту "Скрябін" і фіналіст шоу "Голос країни" Женя Толочний презентував свій перший авторський альбом "ЧерноеБелое" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на SoundCloud.
"ЧерноеБелое" - це наша перша робота, це рік пошуків свого звуку. Ми записали п'ять пісень (одна українською мовою, решта російською) з різним посиланням і музичним настроєм, щоб передати палітру емоцій слухача. Після релізу EP ми презентуємо три live-відео, які були відзняті в студії під час роботи над альбомом", - розповів Толочний.
Саундпродюсером міні-альбому Жені став Макс Топчій, який в різний час працював з групою Бумбокс.
"Женя Толочний - музикант нового покоління. Він відмінно поєднує в собі якості поп і рок виконавця. З його командою я працював вперше, і схоже у нас вийшло створити ЕР з відмінною естетикою звучання живої групи. Я задоволений роботою. Мені цікаві також зовсім нові пісні Толочного, які не ввійшли в цей EP - цей хлопець ще всім покаже", - прокоментував Топчій.
Альбом "ЧерноеБелое" був записаний в Києві на студії Звукоцех.


Нагадаємо, крім співпраці зі "Скрябіним", у Толочного є свій проект - група "ЧорнеБіле". З музикантами групи вони грають в стилі поп-року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явився фільм-кліп "Чуєш Біль", з яким група "Скрябін" на чолі з Андрієм Кузьменком (Кузьмою Скрябіним) почала свій музичний шлях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?