У мережу потрапило відео з "анекдотом" і матами від Ляшка
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережу потрапило відео з "анекдотом" і матами від Ляшка

У мережу потрапило відео з "анекдотом" і матами від Ляшка
Джерело:  online.ua

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий опублікував відео, на якому показано обшук в будинку лідера РПЛ, депутата Олега Ляшка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Андрія Лозового.
"ГПУ: "Ляшко піариться". На відео чітко видно, що спецназ вже готувався ламати двері. Хороший піар, чи не так? Хочете собі такий? О 7 ранку, в день народження мами, до лідера парламентської фракції ломляться додому. Петро Олексійович передає "привіт" українській патріотичній опозиції", - таким коментарем забезпечив Лозовий опубліковане відео.
На відеозаписі чутно, як Ляшко коментує непрошений візит спецназівців.
"Ви в 7 ранку приходьте, проводите обшук. Анекдот якийсь... На майбутнє, коли ви в 7 ранку телефонуйте людям з метою провести обшук, ви хоч, бл ... ь, адреса уточнюйте", - говорить Ляшко.
Обережно! На відео присутня ненормативна лексика


Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Лозовий 21 червня заявив про те, що до Олега Ляшка прийшли спецназівці з обшуком прямо в день народження мами лідера РПЛ. Пізніше в ГПУ спростували цю інформацію, заявивши, що обшуки проходять в сусідніх будинках - у екс-секретаря РНБО Андрія Клюєва та колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?