Дорн заявив про переїзд з України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорн заявив про переїзд з України

Дорн заявив про переїзд з України
Джерело:  online.ua

Український співак Іван Дорн разом зі своєю командою планує переїзд до США для запису англомовного альбому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Аристократи.
"Зараз відлітаємо до Америки. Будемо ми в Америці жити і писати. Не знаю, скільки часу це займе, але я відвожу всю банду з собою. Там ми будемо знімати будинок, записувати альбом до кінцевого демо-варіанту. Коли вже всі треки будуть готові, ми підемо в студію. Зробимо якісний запис всіх доріжок, аж до вокалу", - розповів Дорн в інтерв'ю Ранковому Шоу.
Також Іван пояснив, чому він обрав саме США.
"Я хочу англомовний матеріал. Я зрозумів, що тут це робити складно. Я хочу писати сам, хочу належати сам собі в цих текстах. Потрібно трішечки попрактикуватися для цього, тому що у мене з граматикою проблем немає, а ось з запасом слів не дуже", - зізнався артист.
Нагадаємо, у Львові Дорна і його команду не пропустили до нічного клубу Rafinad People, позаяк музиканти з'явилися в спортивному одязі.
Як повідомляв ONLINE.UA, український співак Іван Дорн, під час концерту в Ужгороді, порадував шанувальників віршем власного авторства на місцевому діалекті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?